Filluan punimet në rrugën nacionale N2, udhëkryqi për Gjilan – QMI

Filluan punimet në rrugën nacionale N2, udhëkryqi për Gjilan – QMI

Sot filluan punimet për rikonstruktimin e rrugës nacionale N2, udhëkryqi për Gjilan – QMI, llot 1, në gjatësi prej 4 kilometrash dhe në vlerë prej 598,995.97 eurosh.

Në fillimin e punimeve në këtë segment rrugor ishte i pranishëm edhe ministri i infrastrukturës, Lutf​i Zharku me bashkëpunëtorë.

Sipas kontratës së nënshkruar, kompania e kontraktuar obligohet që punimet t’i përfundojë në afat prej 120 ditësh pune.

Mirëpo, zyrtarët e kësaj kompanie janë zotuar se punimet do të përfundojnë para afatit të përcaktuar me kontratë.

Me realizimin e këtij projekti krijohet një parakusht i rëndësishëm për zhvillim më të hovshëm ekonomik të kësaj ane.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE