Fillon turneu memorial në futsall “Fadil Vokrri”

Fillon turneu memorial në futsall “Fadil Vokrri”

Turneu memorial në futsall “Fadil Vokrri” zhvillohet sonte në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve. Ndeshja e parë ka filluar nga ora 17:00, ndërsa finalja e madhe do të luhet më 17 dhjetor.

Turneu do të vazhdojë për pesë ditë radahzi dhe do të drejtohet nga referët me stemë të FIFA-së, Besar Beqiri, Ekrem Franca dhe Besart Ismajli.

Këto janë oraret e ndeshjeve:

KOMENTE