Fillon inspektimi i të gjitha subjekteve afariste dhe ndërmarrjeve të tjera shërbyese

Fillon inspektimi i të gjitha subjekteve afariste dhe ndërmarrjeve të tjera shërbyese

Në Kamenicë, Inspektorati mbrojtjes së mjedisit ka filluar inspektimin e të gjitha subjekteve afariste dhe ndërmarrjet e tjera shërbyese, që nuk i menaxhojnë mbeturinat e krijuara nga produktet e tyre.

Kryetari i Komunës së Kamenicës,  Qëndron Kastrati tha se është koha për rend dhe rregull.

“Për të gjithë ata që bien në kundërshtim me dispozitat e urdhëresës të lëshuar ditë më parë, do të pasojnë gjobat”, u shpreh kryetari Kastrati.

KOMENTE