Fillojnë punimet e rrugës Verbicë e Zhegocit – Sllovi

Fillojnë punimet e rrugës Verbicë e Zhegocit – Sllovi

Ministri i Infrastrukturës dhe Transportit Pal Lekaj, të premten përuroi fillimin e punimeve në rrugën e Verbicës së Zhegocit që lidhet me Sllovinë e Lipjanit.

Ministri Lekaj tha se do të vazhdojë t’u dalë në ndihmë të gjitha komunave në realizim të projekteve të rëndësishme për banorë, sic është rruga Zhegoc – Slivovë, e filluar tre here, që nga koha e Jugosllavisë. Ai theksoi rëndësinë e mbështetjes financiare për komunat, sepse ato janë baza e zhvillimit ekonomik.

Rruga Verbicë e Zhegocit, Gjilan që e lidhë me Sllovinë e Lipjanit me vlerë prej 1 milion e 380 mijë euro, është e gjatë 7.8 kilometra dhe do të realizohet me mbështetjen e plotë financiare të MIT-së.

Ky projekt do të përfundojë brenda një viti.


 

KOMENTE