Filloi turniri i shahut “Flakadani i Karadakut”

Filloi turniri i shahut “Flakadani i Karadakut”

Sot, në Viti ka filluar turniri i shahut “Flakadani i Karadakut”.

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ndër tjerash falënderoj garuesit të cilët janë pjesë e këtij turniri duke potencuar se me pjesëmarrjen e tyre ata nderojnë edhe veprën e dëshmorit, Nijazi Azeimi-Komandat Mjekra me të cilën edhe personifikohet ky manifestim.

Përndryshe turniri i shahut e hapën me një lojë simbolike Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti dhe mjeshtrit ndërkombëtar të shahut, Bedri Sadiku.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE