Filloi sistemimi i nxënësve nga Shqipëria – Robina Tollaj dhe Natalia Gashi i bashkohen shkollarëve gjilanas

Filloi sistemimi i nxënësve nga Shqipëria – Robina Tollaj dhe Natalia Gashi i bashkohen shkollarëve gjilanas

Nazim Gagica, drejtor i Drejtorisë Komunale të Arsimit (DKA) në Gjilan ka bërë me dije se sot kanë filluar me sistemimet e para të nxënësve nga Shqipëria, në shkollat e Komunës së Gjilanit.

Ja postimi i tij i plotë:

Sot, kemi filluar sistemimet e para të nxënësve nga Shqipëria, në shkollat e Komunës së Gjilanit.

Robina Tollaj do të vijojë mësimet në kasën e III-të, pranë Shkollës “Musa Zajmi” dhe

Natalia Gashi në klasën e VI-të, pranë Shkollës “Nazim Hikmet”.

KOMENTE