FFK, certifikohen 11 gjyqtarë të rinj

FFK, certifikohen 11 gjyqtarë të rinj

Federata e Futbollit e Kosovës para dy vitesh ka filluar me programi për mentorë dhe talente të referimit, derisa ky program është finalizuar me shpërndarjen e diplomave dhe certifikatave për pjesëmarrësit.

Gjatë këtij programi 2-vjeçar 11 talente të referimit kanë pasur nga një mentor, të cilët e kanë përcjell punën e tyre dhe u kanë dhënë udhëzime në fushën e referimit.

Po ashtu gjatë kësaj periudhe janë mbajtur grumbullime dhe seminare të ndryshme me talentet e referimit, të cilat ata i kanë përmbushur me sukses.

Shpërndarja e certifikatave u bë nga drejtuesit e FFK-së, instruktori i FIFA-s, Alan Snoddy, kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve, Përparim Hasani dhe menaxheri i gjyqtarëve dhe koordinatori i programit, Visar Kastrati.

FFK-ja gjatë këtij viti do të fillojë me gjeneratën e dytë të talentëve.

KOMENTE