Festivali “Presheva Jehon” anashkalon pjesëmarrësit nga Bujanoci

Festivali “Presheva Jehon” anashkalon pjesëmarrësit nga Bujanoci

Në qytetin e Preshevës do të organizohet festivali folklorik “Presheva Jehon”, me shoqëri artistike nga qytete shqiptare të rajonit por është anashkaluar pjesëmarrja nga Bujanoci.

Përmes një njoftimi që ka bërë shtëpia e kulturës në Preshevë thuhet se më 4 gusht do të zhvillohet festivali me shoqëritë nga Presheva, Tirana, Shkupi, Prishtina, Kaqaniku dhe Gjirokastra.

Programi do të mbahet në oborrin e shtëpisë së kulturës me fillimi nga ora 18:00 ndërsa defileu bëhet nëpër rrugën kryesore të qytetit të Preshevës.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE