Federata e Boksit të Kosovës shpall më të mirët e vitit 2019

Federata e Boksit të Kosovës shpall më të mirët e vitit 2019

Federata e Boksit e Kosovës ka bërë shpalljen e Sportistit të Vitit 2019. FBK ka ndarë çmimet për boksierin dhe boksieren më të mirë, trajnerin më të mirë, gjyqtarin më të mirë, punëtorin sportiv më të mirë dhe klubin sportiv më të mire.

Gjithashtu, FBK ka nderuar medalistët e kampionatit ballkanik, si dhe gjeneratat e reja.

Më poshtë mund ti gjeni edhe emrat e Laureatëve të zgjedhur në këtë ceremoni:

Laureatët e vitit 2019:

Boksieri më i mirë – Patriot Behrami

Boksierja më e mirë – Donjeta Sadiku

Trajneri më i mirë – Besim Brahimi

Gjyqtari më i mirë – Latif Demolli

Punëtori sportiv – Agron Kamberi

Klubi më i mirë – KB ‘Gollaku’.

Medalistë të Kampionatit Ballkanik:

Donjeta Sadiku

Shpëtim Bajoku

Besart  Pireva

Patriot Behrami

Bashkim Bajoku

Boksieri i vitit 2019 – seniorët:

Leotrim Rexhepi – k.b.”Drita” Gjilan”

Besfort Merlaku – k.b.”Fushë Kosovë” Çlirim Zekaj – k.b.”Sport Center” Gjakovë

Jozef Rrasi – k.b.”Gjakova 137” Gjakovë

Ardit Delijaj – Pejë

Armend Neziraj – k.b.”Sport Center ” Gjakovë

Artan Shaqiri – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Besnik Zushi – k.b.”Kalaja” Vushtrri

Flamur Sejfijaj – k.b.”Peja” Pejë

Boksieri i vitit 2019 – U18:

Erdonis Maliqi – k.b.”Drita” Gjilan, boksieri me i mirë

Luar Aliu – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Dionis Gashi – k.b. “Prishtina”

Remzo Mustafic – k.b.”Diakonie Kosova” Mitrovicë

Riad Konushevci – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Altin Shala – k.b.”Diakonie” Mitrovicë

Renat Mehmeti – k.b.”Fushë Kosovë ”

Endrit Hoxha – k.b.”Prizren” Prizren

Jeton Berisha – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Erdison Ismajli – k.b.”Sport Center ” Gjakovë

Rilind Muriqi . “Besa” Pejë

Boksieri i vitit 2019 – U16:

Leonit Gubetini – k.b.”Gollaku”, boksieri më i mirë

Leotrim Berisha – k.b.”Prizreni” Prizren

Gentrit Gashi – k.b.”Trepca 89” Mitrovicë

Bajram Bushati k.b.”Sport Center” Gjakovë

Behar Peshtreshi – k.b.”Trepca 89” Mitrovicë

Lorent Murati – “Besa” Pejë

Endi Surdulli – k.b.”Drita” Gjilan

Elis Bajrami – “Gjakova 137” Gjakovë

Rinor Bublica – “Kastrioti” Obiliq

Edmond Bucolli “Drenasi” Drenas

Boksierja e vitit 2019 – U18:

Fjolla Qunaj – k.b.”Gollaku”, boksierja më e mirë

Anamaria Koni – k.b.”Prizreni” Prizren

Lirie Mazreku – k.b.”Prizreni” Prizren

Boksierja më e mirë 2019 – U16:

Erinda Veliu k.b.”Skender Salihu” Shtime”, boksierja më e mirë

Alnera Brahimi – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Suela Canolli – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Liberta Haxholli – k.b.”Gollaku” Prishtinë

Shpresa e boksit:

Altior Luma – k.b.”Gollaku”, Prishtinë

Endrit Jerliu – “Drita” Gjilan

Mirënjohje:

Besim Hasani – Komiteti Olimpik I Kosovës (KOK)

Departamenti i Sportit i Kosovës (MKRS).

KOMENTE