FBK organizon kampin nacional në Suharekë

FBK organizon kampin nacional në Suharekë

Nën organizim të Federatës së Basketbollit të Kosovës (FBK) dhe në bashkëpunim me Komunën e Suharekës, si dhe KB Golden Eagle Yllin prej 7 deri më 20 Korrik 2019 do të organizohet Kampi Nacional i FBK-së.

Kampi do të ndahet në dy pjesë, në konkurrencën e meshkujve dhe në atë të femrave. Në këtë Kamp do të marrin pjesë rreth 100 fëmijë (djem/vajza) të moshësh deri në 14 vjeç, 20 trajnerë, 10 referë dhe 6 zyrtarë të FBK-së.

Ky aktivitet do të udhëhiqet nga Drejtori i Kampit Nacional, Dritëro Sefaja, njëherësh edhe koordinator profesional i Programit për Zhvillim të Gjeneratave të Reja të FBK-së në kuadër të FIBA Evropës.

Sefaja në bashkëpunim me Sekretaren e Përgjithshme të FBK-së, Elvira Dushkun dhe Drejtorin e Përfaqësueseve të Kosovës, Granit Rugovën në ditët në vazhdim do të koordinohem për detajet e organizimit të Kampit dhe kështu do t’i bëjnë publike gjithçka që ka të bëjë me këtë aktivitet shumë të rëndësishëm për FBK-në.

Kjo është hera e dytë radhazi që FBK e organizon Kampin Nacional në Suharekë, dhe falë bashkëpunimit të shkëlqyeshëm në vitin e kaluar me Komunën e Suharekës dhe me KB Golden Eagle Yllin, FBK ka vendosur që edhe sivjet ta organizojë në të njëjtin vend.

KOMENTE