Fatkeqësisht në statistikat javore të policisë shënohet edhe një aksident fatal

Fatkeqësisht në statistikat javore të policisë shënohet edhe një aksident fatal

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave (15 nëntor – 21 nëntor), në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 20 aksidente të trafikut, fatkeqësisht njëri me fatalitet, ndërsa janë shqiptuar 650 tiketa gjobitëse.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 20 aksidente trafiku, nga të cilat 5 me lëndime në njerëz, 14 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime, si dhe një aksident fatal.

Aksidenti fatal kishte ndodhur në rrugën magjistrale Gjilan – Prishtinë, më saktë në fshatin Bresalc.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 650 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Hashani ka kërkuar nga ngasësit e automjeteve që të shtojnë kujdesin dhe të jenë pjesë e komunikacionit konform ligjit duke i respektuar të gjitha rregullat, në mënyrë që t’u iket aksidenteve, që fatkeqësisht në statistikat javore të kësaj jave kemi edhe me fatalitet.

KOMENTE