“Eurovision 2019”, Shqipëria këndon në natën e dytë

“Eurovision 2019”, Shqipëria këndon në natën e dytë

“Eurovision 2019” mbahet më datat 14, 16 dhe 18 maj 2019. Ky festival do të mbahet këtë vit në datat 14 dhe 16 maj (gjysmëfinalet), dhe më 18 maj 2019 (nata finale).

Eshtë hedhur edhe shorti për netët garuese, duke u bërë tërësisht e ditur lista se cilat shtet do të performojnë në natën e parë, e cilat në natën e dytë.

Këtë vit, “Eurovisoni” mbahet në Tel Aviv, gjersa javë më parë janë zbuluar logoja zyrtare dhe slogani i festivalit.

Shqipëria, e cila këtë vit përfaqësohet nga këngëtarja Jonida Maliqi me këngën “Ktheju tokës”, do të prezantohet në natën e dytë.

KOMENTE