Erleta Halimi fiton bursë të plotë për studimet master në Universitetin Sheffield

Erleta Halimi fiton bursë të plotë për studimet master në Universitetin Sheffield

Universiteti “Kadri Zeka”(UKZ) në Gjilan përmes një njoftimi ka bërë me dije se studentja e Fakulteti Ekonomik, drejtimi Banka Financa dhe Kontabilitet Erletë Halimi, e cila diplomoi këtë vit me notë mesatare 9.63, në Universitetin ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan, ka fituar bursë për studime master në City College, International Faculty of Sheffield në Selanik të Greqisë.

Bursa që Erleta ka fituar është full scholarship, në drejtimin Finance and Risk Management.

Duke u ndier e lumtur për suksesin e arritur, Erleta thotë se njohuritë e para në përgjithësi për Ekonominë i ka marr në UKZ.

“Universiteti ‘’Kadri Zeka’’ është vendi ku kam fituar njohuritë dhe përvojat e para për ekonominë, andaj i falënderohem përkushtimit të disa profesorëve, të cilët bëjnë një punë të mrekullueshme dhe u ofrojnë gatishmëri studentëve për t’u avancuar edhe më tutje në profesion”, shprehet Erleta.

Ndryshe, Studentja Erleta Halimi, gjatë studimeve bachelor në Universitetin ‘’Kadri Zeka’’ në Gjilan, ka qenë bursiste për performancë të lartë dhe po ashtu ka qenë përfituese e programit Erasmus Mundus exhchange për një vit akademik në Universitetin Ekonomik të Katovicës, ku ka përfunduar mobilitetin me arritje të lartë, me notë mesatare 9.8.

Urime dhe suksese Erleta, thuhet në njoftimin e UKZ-së.

KOMENTE