Erdogan: Do t’i ndërtojmë 500 banesa për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Erdogan: Do t’i ndërtojmë 500 banesa për të prekurit nga tërmeti në Shqipëri

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan, ka bërë me dije se shteti turk do t’i ndërtojë 500 banesa për banorët e prekur nga tërmeti i 26 nëntorit në Shqipëri.

“Shpresojmë që ekipet tona do të kryejnë punimet në vendet e përshtatshme në Shqipëri dhe si vëllezër turq do të ndërtojnë 500 njësi banimi”, ka thënë Erdogani, raporton “Anadolu Agency”.

KOMENTE