Era Istrefi, Redrum për disa orë kalon gjysmë milion shikime (Video)

Ka kohë që është duke u pritur kënga e re e Eras, e cila tashmë veçse është publikuar. Era Istefi dhe “Redrum”, projekti i ri i këngëtares së hitit “Bonbon”, për vetëm disa orë pas publikimit në Youtube, ka bërë më shumë se gjysmë milion shikime.

Ndryshe, kënga e re e Eras, Redrum është një bashkëpunim i këngëtares me Felix Snow.

Për dallim, në Youtube, hiti i saj i mëhershëm, Bonbon, aktualisht numëron 314 milion shikime.

KOMENTE