Enver Shaipi apelon për ndihmë për gruan e tij të sëmurë

Enver Shaipi apelon për ndihmë për gruan e tij të sëmurë

Enver Shaipi nga Gjilani apelon për ndihmë për gruan e tij të sëmurë. Pas vizitave mjekësore qe i ka pasur gruaja e Enverit, mjekët kanë konstatuar se ajo ka kancer dhe duhet t’i nënshtrohet operimit sa më shpejtë.

Kushtet e renda ekonomike te Enverit e kanë shty atë që teë dal dhe të kërkoj ndihmë financiare që operimi të kryhet sa më shpejt.

Gjithashtu, sipas tij, rasti dihet edhe nga komuna por edhe nga humanisti Halil Kastrati, që është i njoftuar për këtë rast.

KOMENTE