Enver Hoxhaj ia dorëzon detyrën zëvendëskryeministrit të ri Avdullah Hotit

Enver Hoxhaj ia dorëzon detyrën zëvendëskryeministrit të ri Avdullah Hotit

Ish-Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj i ka dorëzuar detyrën zëvendëskryeministrit të ri Avdullah Hotit.

“Sot i dorëzova detyrën Zevendëskryeministrit Abdullah Hoti. E urova për detyrën e re dhe e informova për punët e kryera dhe ato që e presin”, ka shkruar Hoxhaj në profilin e tij.

KOMENTE