Endrit Krasniqi e Liridon Leci bëhen pjesë e KF Drita

Endrit Krasniqi e Liridon Leci bëhen pjesë e KF Drita

Kemi arritur marrëveshje me dy lojtarë të dëshmuar në futbollin e Kosovës, njofton KF Drita, pasi nga sot, kësaj skuadre i bashkohen dy emra të respektuar, Endrit Krasniqi e Liridon Leci.

Krasniqi është mesfushorë sulmues ndërsa Leci mbrojtës krahu.

njoftim thuhet se Kryesia e Klubit po punojnë natë dhe ditë që të arrihen objektivat që i kanë parashtruar në projektin e tyre afatgjatë.

Të gjitha transferet e realizuara për qëllim kryesor kanë konkurrencën brenda ekipit, pastaj ballafaqimin me skuadrat e tjera.

FC Drita do të vendos standarde të reja në futbollin e Kosovës. Profesionalizmi të mbetet preokupimi ynë kryesor dhe rruga e vetme drejt suksesit, thuhet në njoftim

KOMENTE