Elitarët rrëmbejnë 14 medalje, 6 prej tyre të arta

Elitarët rrëmbejnë 14 medalje, 6 prej tyre të arta

Në turneun e radhës “Shpresat e Kosovës 2017”, që u mbajt në Prishtinë, mori pjesë edhe klubi i karatesë “Elita” nga Gjilani i cili u kthye me 14 medalje të fituara, prej të cilave 6 të arta, 3 të agjenda dhe 5 të bronzta.

Të arta – vendet e para:
1. Eris Ismajli 8 vjeç i ARTË ne kata
2. Nart Shehu 14 vjeç i ARTË ne kumite (luftëra)
3. Margita Rahimi 14 vjeçe e ARTË në kata
4. Lundrit Rashiti 14 vjeç i ARTË në kata
5. Ariana Byqmeti Juniore e ARTË kumite
6. Lorik Arifi Junior i ARTË në kumite.

Të Argjendta – vende të dyta:
1. Erd Ismajli 8 vjeç i ARGJENTË në kata
2. Auron Hajrullahu 9 vjeç i ARGJENTË në kata
3. Dren Bajrami Junior i ARGJENTË në kumite
Të bronzta – vende të treta:
1. Eduart Behluli 10 vjeç i BRONZT në kata
2. Eduart Behluli 10 vjeç i BRONZT në kumite
3. Erion Rashiti 9 vjeç i BRONZT në kata
4. Brela Bajrami 9 vjeç e BRONZT në kata
5. Ariana Byqmeti Juniore e BRONZT në kata.
Përndryshe, kryetrajneri e trajnerët, Reshat Halili, Xhevat Shabani e Meriton Byqmeti si dhe kryesia e klubit dhe prindërit, janë shprehur të kënaqur me këto rezultate që janë arritur në këtë turne të rëndësishëm organizuara nga Federata e karatesë e Kosovës.

KOMENTE