Eh, KOSOVË, he KOSOVË!

Eh, KOSOVË, he KOSOVË!

Çudirat nuk po kane as masë e as kufi.

Shkruan: Ali BAJRAMI

Dulla i Ratkocit të Rahovecit, i ashtuquajturi Kryeministër, duke konsideruar çdo gjë normale, bënë sehir dhe lutet:”Zoti i madh zgjate edhe një ditë më tepër në pushtet, se nuk prish punë!”.

Dritoni, pretenduesi i “Ideologut” në LDK, në birë të miut.

Akademikët, iu janë përshtatur situatës dhe po vrojtojnë si “Dhelprat e Kuqe”.

Luta, i konsideruar si pinjoll i Rugovizmit duke u munduar të amortizojë krahët e klanet brenda përmbrenda, po e gjen vetën në habi se çfarë po ndodh, e çfarë do të ndodh!

Gima, mo si Hakia, kurrë nuk iu bëhet vonë.

Vjosa, në relax të dhunshëm, momentalisht duke pritur ditë më të mira.

E Isa mo,, si Isa, stekën në dorë e me të gjithë po e luan lojën.

Reforma askund në horizont…!

PDK, në tentim ringjalljeje.

AAK, në rënie.

NISMA, duke u përgatitur për aplikim në histori.

VV-ja, si ujku duke pritur që në gabimet e të tjerëve të bëjë historinë, për një rikthim në pushtet.

Partitë të gjitha së bashku, luftë për pushtet.

Sovrani për mirëqenie e dinjitet.

Finalja në horizont!

Fillimvitin do ta kemi të nxehtë. /2LONLINE.com/

Ky artikull nuk pasqyron qëndrim editorial të redaksisë! Për më tepër, ju lutem lexoni kushtet e përdorimit.

KOMENTE