Edhe Yll Limani pjesë e festivalit ‘Sunny Hill Festival’

Edhe Yll Limani pjesë e festivalit ‘Sunny Hill Festival’

Festivali ‘Sunny Hill Festival’ mbahet për herë të dytë, përsëri në parkun e Gërmisë, në Prishtinë me 2,3,4 gusht.

Pjesë e këtij festivali do të jenë disa nga artistët më të mirë shqiptarë dhe disa artistë shumë të njohur ndërkombëtarë si , Calvin Harris apo Mylie Curys.

E së fundmi prezencën e tij e ka konfirmuar edhe këngëtari, Yll Limani.

“Këngëtari më melankolik, krijuesi i hiteve verore, Yll Limani, bashkohet me grupin tonë këtë vit dhe mezi presim që ai të performojë në Sunny Hill Festival”: Kanë shkruar në faqen e festivalit, duke e konfirmuar prezencën e këngëtarit.

KOMENTE