Edhe Vitia me reduktime të ujit

/2L ONLINE/ – Komuna e Vitisë, përkatësisht Drejtoria e Shërbimeve publike dhe Emergjencë ka njoftuar qytetarët për reduktime të ujit që do të ketë në periudhë të caktuar kohore për Drobesh Pozheran dhe Qifllak.

“Njoftojmë qytetarët e Vitisë dhe qytetarët e fshatit Drobesh se orari i reduktimeve të ujit të pijes do të jetë nga ora 14.00 deri ora 16.00. Kurse për qytetarët e fshatit Pozheran dhe fshatit Qifllak orari I reduktimeve të ujit të pijes do të jet nga ora 23.00 deri ora 7.00”, thuhet në njoftimin e Komunës. /2L ONLINE/

KOMENTE