Edhe Federata e Volejbollit i pezullon ndeshjet e fundjavës

Edhe Federata e Volejbollit i pezullon ndeshjet e fundjavës

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur me 6 Nëntor, në kuadër të masave për parandalimin e pandemisë, ka vendosur që të pezulloj aktivitetet sportive në palestra nga 6 Nëntor deri me 9 Nëntor në ora 5:00 të mëngjesit.

Të gjitha ndeshjet e volejbollit të planifikuara të zhvillohen në vikend pezullohen.

Për të gjitha informacionet e tjera FVK, do të ju informoj me kohë!

Duke uruar që kjo situatë të kaloj sa më shpejtë, ne ju bëjmë thirrje ti respektoni rregullat dhe udhëzimet e institucioneve përkatëse, thuhet në njoftinin e FVK-së.

KOMENTE