Edhe 14 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv, prej tyre, dy në Gjilan, një në Kamenicë, një në Viti

Edhe 14 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv, prej tyre, dy në Gjilan, një në Kamenicë, një në Viti

Referuar të dhënave të institutit të Shëndetësisë Publike të Kosovës (IKSHPK),brenda 24 orëve janë raportuar 14 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv.

Brenda 24 orëve janë raportuar 14 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Rastet e vdekjes janë nga komunat: Ferizaj 3 raste (82, 75, 69 vjeç), Prishtinë 2 raste (77, 56 vjeç), Gjilan 2 raste (82, 63 vjeç), Prizren 1 rast (76 vjeç), Gjakovë 1 rast (65 vjeç), Kamenicë 1 rast (70 vjeç), Istog 1 rast (78 vjeç), Suharekë 1 rast (81 vjeç), Mitrovicë 1 rast (84 vjeç) dhe Viti 1 rast (78 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 40.672 raste nga 146.703 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 1.040 raste të vdekjes. /2LONLINE.com/

KOMENTE