Ed Sheeran: Perfekt (Perfect)

Ed Sheeran: Perfekt (Perfect)

Perfekt (Ed Sheeran: Perfect)

E gjeta ni dashni për mu
O shpyrt, veç gjuju meniherë e njekma hapin
Epo, e gjeta ni çikë, t’bukur e t’âmël
O, s’e kâm ditë kurr’ që ishe ajo që m’pritke
‘Se ishim veç fmi’ kur ramë n’dashni
Pa e ditë se çka u kânë
S’hjeki dorë pi teje k’saj radhe
Po shpyrt, veç puthëm kadal’, zemra jote âsht krejt çka kâm
E n’sytë e tu, ma ki t’temën

[Refreni]

Zemër, po vall’zoj n’terr tu t’majtë n’ërmjet krah’ve
Dathë n’bari, tu i ngu kang’t tona ma t’dashuna
Kur the që dokësh hallakamë, pëshp’rita nër frymë
‘Po e nive, shpyrt, po dokësh perfekt sonte

[Strofa 2]

Epo e gjeta ni femën, ma t’fuqishme se kushdo që e njof
Ajo i ka ândrrat si un’, shpresoj që ni dit’ kemi me kânë n’ni shpi
E gjeta ni dashni, me m’majtë ma shumë se veç sekretet
Me majtë dashni, me majtë f’mi t’mitë
Jemi hala kalamaj, po jemi kaq shumë n’dashni
Tu u shty me krejt rrethanat
E di se kemi me kânë mirë kët’ herë
Shpyrt, veç ama dorën
Ji femna jem’, do t’jâm mashk’lli yt
E shof t’ardhmen tem’ n’syt’ e tu

video: Ed Sheeran: Perfect

[Refreni 2]

Zemër, po vall’zoj n’terr tu t’majtë n’ërmjet krah’ve
Dathë n’bari, tu i ngu kang’t tona ma t’dashuna
Kur t’pashë n’atë fustan, tu u dokë kaq bukur
Nuk e meritoj k’tâ, shpyrt, po dokësh perfekt sonte

[Instrumental]

[Refreni 3]

Zemër, po vall’zoj n’terr tu t’majtë n’ërmjet krah’ve
Dathë n’bari, tu i ngu kang’t tona ma t’dashuna
Kâm besim n’atâ çka po shof
Tash e di që e kâm taku ni engjëll n’njeri
Dhe ajo dokët perfekt
Nuk e meritoj k’tâ
Po dokësh perfekt sonte

/Nga: Ridvan Bunjaku/

KOMENTE