Ecohigjiena: Vini re – shansi i fundit!

Ecohigjiena: Vini re – shansi i fundit!

Vini re – shansi i fundit!

Vetëm deri më 31.08.2017 mund të përfitoni nga ligji i faljes së borxheve.
Punonjësit tanë kanë zgjidhjen më të volitshme për ju.

Le të festojmë Kurban Bajramin me ndjenjë të pastër.

Për një ambient të shëndetshëm dhe të ardhmen e fëmijëve dhe nipat e mbesat tuaja !

Për njoftimin e plotë nga Ecohigjiena

KLIKO KËTU

KOMENTE