E konfirmon Capital T, po vjen me bashkëpunim ndërkombëtar

E konfirmon Capital T, po vjen me bashkëpunim ndërkombëtar

Ylli i hip hopit shqiptar, Trim Ademi i njohur si Capital T ka vendosur që të thyejë barrierat dhe të tentojë skenën ndërkombëtare.

“Drama” titullohet projekti më i ri i Capital T, i cili do të sjell edhe videoklip.

Bashkpuntorët e tij janë reperët King Khalil, Lil Lano dhe M.O.030.

Pas shumë sukseseve në muzikën shqiptare, Capo po e rovon veten edhe në tregun ndërkombëtar, atë gjerman.

KOMENTE