E dhimbshme humbja e njerëzve tanë nga Covid-i

E dhimbshme humbja e njerëzve tanë nga Covid-i

Edhe sot bilanci ishte i frikshëm dhe virusi vrastar po vazhdon të marrë jetë njerëzish.

Trishtues lajmi për shkuarjen në amshim edhe të njerëzve tanë, të prekur me Covid-19.

Ngushëllime familjes Shabani nga Begunca, familjes Rexhepi nga Mogilla si dhe familjeve tjera që kanë humbur më të dashurit e tyre.

Në këto momente të vështira, bashkëndjejmë dhembjen me familjarët dhe miqtë e të ndjerëve.

Sinqerisht, Sokol Haliti, Kryetar i Komunës së Vitisë

KOMENTE