Dy të arrestuar me kërkesë të gjykatësfotoilustrim

Dy të arrestuar me kërkesë të gjykatës

Autoritetet policore kanë bërë me dije se janë arrestuar dy persona të kërkuar nga policia, pasi për ta kishte urdhëresë të lëshuar nga Gjykata përkatëse. Njëri është arrestuar në Gjilan e tjetri në Novobërdë.

Sipas raportit të Policisë së Kosovës, në Gjilan, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga Gjykata Themelore e Gjilanit, është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar, dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

Ndërsa, edhe në Novobërdë, në bazë të urdhëresës së lëshuar nga gjykata është arrestuar i dyshuari mashkull K-Shqiptar dhe i njëjti dërgohet në vuajtje të dënimit në burgun e Dubravës.

KOMENTE