Dy sportet që ju ndihmojnë të humbisni më shumë kalori

Dy sportet që ju ndihmojnë të humbisni më shumë kalori

Të gjitha sportet pa përjashtim kërkojnë kondicion të shkëlqyeshëm dhe përpjekje fizike.

Nëse keni pyetur cilat sporte kërkojnë gatishmëri më të madhe psikofizike, përgjigjja është çiklizmi dhe vrapimi me ski.

Vrapimi me ski ndryshe quhet edhe ski nordike, sepse është më së shumti i përfaqësuar në vendet skandinave.

Të dy këto aktivitete sportive kanë shpenzimin më të lartë kalorik. 6.500 kalori në ditë humb çiklisti mesatar i Tour de France, ndërsa sportisti i cili merret me ski nordike humb më shumë se 1.000 kalori në orë.

KOMENTE