Dushi i përditshëm i dëmshëm, këto janë pasojat

Dushi i përditshëm i dëmshëm, këto janë pasojat

Dushi i shpeshtë duket se është i dëmshëm për trupin e njeriut. Hulumtimet sugjerojnë se dushi i përditshëm mund të pengojë balancimin delikat të mikrobeve në lëkurën tonë.

Në parim, sapuni dhe uji mund t’i largojnë mikrobet në lëkurën tonë të cilat na mbajnë të shëndetshëm.

Këto baktere janë të domosdoshme edhe për ta mbajtur të fortë sistemin tonë të imunitetit, si dhe janë të domosdoshme që zemra të funksionojë siç duhet.

Veç kësaj, dushi i përditshëm e thanë edhe lëkurën dhe shkakton akne.

KOMENTE