DUA LIPA: Rregulla t’reja

DUA LIPA: Rregulla t’reja

[Hyrja]
Nji, nji, nji, nji, nji…

[Strofa 1]
Tu folë jerëm natën, tu e çmendë vetin
(N’kllapi, n’kllapi)
E shkruva e e lexova me zo, tu shpresu që do t’m’pshtojke
(Tepër shpesh, tepër shpesh)
Dashnia jeme, m’bon m’u ni si askush tjetër, askush tjetër
Po dashnia jeme, nuk m’don, kështu që i thom vetit, i thom vetit

[Para-refreni]

Nji, mos e ço telefonin
E din se po t’thirr veç pse asht i pimë e vetë
Dy, mos e le me hi mrena
Ka me t’u dashtë me qitë shkelma jashtë apet
Tre, mos iu bo shoqe
E din që ki m’u çu n’shtratin e tij n’mëngjes
Dhe nëse je nër to, nuk je tu e hjekë qafe

[Refreni]

Kom rregulla t’reja, i njehi
Kom rregulla t’reja, i njehi
Duhna m’ia thonë vetit
Kom rregulla t’reja, i njehi
Duhna m’ia thonë vetit

video:  DUA LIPA: Rregulla t”reja

[Strofa 2]

Vazhdoj m’u largu, po ai vazhdon me m’kthy prapa
(S’ka kah m’u kthy) S’ka shansë
(S’ka kah m’u kthy) S’ka
Tash po i largohna kësaj, ma n’fund po e shoh shabllonin
(Nuk m’soj kurr’, nuk m’soj kurr’)
Po dashnia jeme, ai nuk m’don, pra i thom vetit, i thom vetit

[Para-refreni]

Nji, mos e ço telefonin
E din se po t’thirr veç pse asht i pimë e vetë
Dy, mos e le me hi mrena
Ka me t’u dashtë me qitë shkelma jashtë apet
Tre, mos iu bo shoqe
E din që ki m’u çu n’shtratin e tij n’mëngjes
Dhe nëse je nër to, nuk je tu e hjekë qafe

[Refreni]

Kom rregulla t’reja, i njehi
Kom rregulla t’reja, i njehi
Duhna m’ia thonë vetit
Kom rregulla t’reja, i njehi
Duhna m’ia thonë vetit

[Ura]

Ushtrimet t’përsosin
Hala po munohna me msu përmenç
(Kom rregulla t’reja, i njehi)
Haje, fleje, dhe frymë-merre
Ushtro dhe përsërite, se
(Kom, kom, kom…)

[Para-refreni]

Nji, mos e ço telefonin
E din se po t’thirr veç pse asht i pimë e vetë
Dy, mos e le me hi mrena
Ka me t’u dashtë me qitë shkelma jashtë apet
Tre, mos iu bo shoqe
E din që ki m’u çu n’shtratin e tij n’mëngjes
Dhe nëse je nër to, nuk je tu e hjekë qafe

[Refreni]

Kom rregulla t’reja, i njehi
Kom rregulla t’reja, i njehi
(Oh, uoa-oh)
Duhna m’ia thonë vetit
Kom rregulla t’reja, i njehi
(Shpirt, e di që i njehi)
Duhna m’ia thonë vetit

[Dalja]

Mos e le mrena, mos e le mrena
Mos, mos, mos, mos
Mos iu bo shoqe, mos iu bo shoqe
Mos, mos, mos, mos
Mos e le mrena, mos e le mrena
Mos, mos, mos, mos
Mos iu bo shoqe, mos iu bo shoqe
Mos, mos, mos, mos
Je tu e hjekë qafe

/Nga: Ridvan BUNJAKU/

KOMENTE