Drita pret KEK-un, Gjilani i shkon mysafir Prishtinës, kështu do ta nisin edicionin e ri në Superligë

Drita pret KEK-un, Gjilani i shkon mysafir Prishtinës, kështu do ta nisin edicionin e ri në Superligë

Në praninë e përfaqësuesve të klubeve të Superligës dhe Ligës së Parë, në futboll, Komisioni i Garave në përbërje të: Ismet Ahmetit, kryetar dhe Isuf Ajetit anëtar, e ku ishin të pranishëm edhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu dhe zv.sekretari, Arianit Ahmeti, u bë hedhja e shortit për edicionin e ri të garave.

Skuadrat gjilanase do ta nisin edicionin e ri, njëra si vendëse, e tjetra si mysafire. Drita pret KEK-un, Gjilani i shkon mysafir Prishtinës.

Kalendari i fazës së parë të Superligës

Java 1:

Feronikeli – Trepça ’89
Prishtina – Gjilani
Drita – KEK-u
Liria – Ballkani
Llapi – Drenica
Flamurtari – Ferizaj

Java 2:

KEK-u – Gjilani
Trepça ’89 – Prishtina
Drenica – Feronikeli
Ballkani – Llapi
Ferizaj – Liria
Drita – Flamurtari

Java 3:

Flamurtari – KEK-u
Liria – Drita
Llapi – Ferizaj
Feronikeli – Ballkani
Prishtina – Drenica
Gjilani – Trepça ’89

Java 4:

KEK-u – Trepça ’89
Drenica – Gjilani
Ballkani – Prishtina
Ferizaj – Feronikeli
Drita – Llapi
Flamurtari – liria

Java 5:

Liria – KEK-u
Llapi – Flamurtari
Feronikeli – Drita
Prishtina – Ferizaj
Gjilani – Ballkani
Trepça ’89 – Drenica

Java 6:

KEK-u – Drenica
Ballkani – Trepça ’89
Ferizaj – Gjilani
Drita – Prishtina
Flamurtari – Feronikeli
Liria – Llapi

Java 7:

Llapi – KEK-u
Feronikeli – Liria
Prishtina – Flamurtari
Gjilani – Drita
Trepça ’89 – Ferizaj
Drenica – Ballkani

Java 8:

KEK-u – Ballkani
Ferizaj – Drenica
Drita – Trepça ’89
Flamurtari – Gjilani
Liria – Prishtina
Llapi – Feronikeli

Java 9:

Feronikeli – KEK-u
Prishtina – Llapi
Gjilani – Liria
Trepça ’89 – Flamurtari
Drenica – Drita
Ferizaj – Ballkani

Java 10:

KEK-u – Ferizaj
Drita – Ballkani
Flamurtari- Drenica
Liria – Trepça ’89
Llapi – Gjilani
Feronikeli – Prishtina

Java 11:

Prishtina – KEK-u
Gjilani – Feronikeli
Trepça ’89 – Llapi
Drenica – Liria
Ballkani – Flamurtari
Ferizaj – Drita

Çiftet e javës së parë në Ligën e Parë

Dukagjini – Fushë Kosova
Ramiz Sadiku – Drenasi
Onix – 2 Korriku
Vllaznimi – Vushtrria
Arbëria – Bashkimi (Koretin)
Kika – Istogu
Vllanznia (P) – Besa
Vitia – Trepça

KOMENTE