Drita në Turqi për përgatitje parasezonale, do të zhvillojë ndeshje kontrolluese

Drita në Turqi për përgatitje parasezonale, do të zhvillojë ndeshje kontrolluese

FC Drita ka udhëtuar për në Antalya të Turqisë për të vazhduar me përgatitjet për stinorin e ri. Klubi ka njoftuar se atje do të qëndrojnë për 11 ditë dhe kanë lënë edhe disa ndeshje miqësore.

‘Bardhëekaltërit’ kanë arritur tashmë në Turqi.

Ky është postimi:

“Në Antalya për vazhdimin e fazës përgaditore

Prishtinë, 24.01.2020

Sot ekipi jonë ka udhëtuar për në Antalya të Turqis për të vazhduar me përgaditjet për stinorin e ri.

Aska Lara Resort do të jetë vendi ku do të akomodohet ekipi për njembëdhjet ditë dhe gjatë kësaj kohe janë paraparë edhe tri takime kontrolluese!

FC DRITA”

KOMENTE