Drejtoria e Bujqësisë: Bëhet fjalë për një rast të izoluar!

Drejtoria e Bujqësisë: Bëhet fjalë për një rast të izoluar!

Pas raportimeve në media për arrestimin e një zyrtari komunal nën ‘dyshimet për keqpërdorim të subvencioneve’, Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Bujqësisë, del me një njoftin ku thuhet se, sipas informatave të para bëhet fjalë për një rast të izoluar në fshatin Ponesh, në mes të dy fermerëve të komunitetit serb dhe zyrtarit komunal, i cili, po ashtu, është nga komuniteti serb.

“Komuna e Gjilanit, përkatësisht Drejtoria e Bujqësisë, është në pritje të raportit zyrtar të organeve të drejtësisë dhe sapo të merret raporti, do të veprojë në përputhje me ligjet në fuqi”, thuhet në njoftim. /2LONLINE.com/

KOMENTE