Drejtori Aliu ndanë mirënjohje për pjesëtaren e KFOR-it

Drejtori Aliu ndanë mirënjohje për pjesëtaren e KFOR-it

Basri Aliu, drejtor i Drejtorisë së Arsimit në Viti ka ndarë sot një mirënjohje për rreshteren amerikane, Deanne Wirkus dhe ekipin e LMT K10 të KFOR-it amerikan në Bondsteel.

Drejtori Aliu bëri me dije se kjo mirënjohje u nda si rezultat i punës se ekipit amerikan gjatë pandemise dhe kontaktet dhe ligjeratat e mbajtura me nxenës të shkollave të mesme të ulëta në Viti.

Ai falënderoi rreshteren Wirkus dhe ekipen për mbështjetje të komunitetit vitias.

KOMENTE