Drejtonte veturën nën ndikim të alkoolit, i konfiskohet leja

Drejtonte veturën nën ndikim të alkoolit, i konfiskohet leja

Policia e Kosovës me kontrolle të shtuara në trafik.

Policia e Kosovës në Kamenicë gjatë patrullimit rutinë kanë ndalur veturën me tabela vendore, ku gjatë kontrollit me alkootest është vërtetuar se vozitësi drejtonte veturën nën ndikim të alkoolit.

Të njëjtit i është konfiskuar patentshoferi si masë mbrojtëse dhe i është shqiptua gjoba përkatëse . /2LONLINE.com/

KOMENTE