Don Viktor Sopi dekorohet nga kryetari Haliti

Don Viktor Sopi dekorohet nga kryetari Haliti

Kryetari i Komunës së Vitisë, Sokol Haliti ka pritur sot në një takim Don Viktor Sopin, drejtor gjeneral të Caritas Kosova.

Me këtë rast kryetari Haliti ka shprehur falënderimin ndaj Caritas Kosovës për bashkëpunim e mirë që ka pasur dhe ka kjo komunë me këtë organizatë.

Kryetari i Komunës, Sokol Haliti në shenjë respekti e ka dekoruar atë në 10 vjetorin e shtetësisë së Kosovës.

KOMENTE