Doli nga shtypi numri 17 i Revistës Letrare- Kulturore “Nositi”

Doli nga shtypi numri 17 i Revistës Letrare- Kulturore “Nositi”

Në kuadër të Klubit Letrar” Nositi”- në Dardanë, doli nga shtypi nr. 17 i Revistës Letrare- Kulturore “Nositi”.

Ballina e revistës mbanë një pikturë me motiv nga fshati të piktorit të madh të kësaj ane Adem Kastratit.

Brenda kopertinave të kësaj reviste, mund të lexohen punimet nga konkursi letrar i manifestimit letrar “Lulëkuqet e prillit” 2021, si në poezi ashtu edhe në prozë.

Më pastaj me shkrimet e veta paraqiten krijues dhe kritik letrar,profesorë e punëtorë shkencorë si: Prof. Dr. Hysen Matoshi, Prend Buzhala, Hyqmet B. Hasko, Nexhat Rexha, prof. Dr.Adem Zejnullahu, Kismete Hyseni, Valon Shkodra, Sinan Sadiku, Prof. dr. Faton Krasniqi, Sylejman Morina e të tjerë.

Botimi i këtij numri të revistës u mbështet financiarisht nga Zyra e Kryetarit të Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, përmes Drejtorisë për Kulturë, Rini e Sport, në kuadër të mbështetjes së Manifestimit” Lulëkuqet e Prillit” 2021. /2LONLINE.com/

KOMENTE