Doli nga shtypi libri me poezi për fëmijë, “Ëndrra që më dha gëzim” i autorit Bilall Maliqi

Doli nga shtypi libri me poezi për fëmijë, “Ëndrra që më dha gëzim” i autorit Bilall Maliqi

Doli nga shtypi libri me poezi për fëmijë, me titull “Ëndrra që më dha gëzim” me autor Bilall Maliqi nga Presheva.

Brendia e librit shoqërohet me poezi të ndryshme, të cilat janë të ligjerimit poetik për fëmijë. Në vargjet e poezive të librit gjejmë një larushi tematike dhe poezitë janë të kapshme për imagjinatën e fëmijëve.

Autori i librit ka falënderuar redaktorin e librit, shkrimtarin Mexhid Mehmeti, recensentin, shkrimtarin Avdi Shala dhe redaktorin gjuhësor Mr. Eroll Sejdiu, po ashtu e falënderon edhe stafin e mrekullueshëm të shtypshkronjës “Lena Grafik” në Prishtinë me pronarin, Hajdar Fejzullahu.

Maliqi ka falënderuar edhe ndërmarrjen private “Granit Stone” në Preshevë i cili pjesërisht ia hoqi harxhimet e librit.

Bibliotekat si dhe lexuesit e vegjël do ta kenë në duart e tyre këtë libër tërheqës për lexim dhe se në poezitë e këtij libri secili lexues ndoshta do ta gjejë vendin brenda vargjeve poetike.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE