Do të jem në krah të kryetarit Haziri për secilin projekt në të mirë të gjilanasëve

Do të jem në krah të kryetarit Haziri për secilin projekt në të mirë të gjilanasëve

Gjilani është jo vetëm vendlindja ime, por edhe një nga pjesët më të bukura e më gjeostrategjike të Kosovës – vendi i kolosëve të kombit si Idriz Seferi e Agim Ramadani, vendi i pishtarëve të demokracisë si Rexhep Mala e Nuhi Berisha, vendi i derbit më madhështor si “Drita” e “Gjilani,” e i shumë krenarive tjera: Gjilani po ashtu është sinonim i lirisë edhe për bashkombasit tonë në Luginën e Preshevës.

Nga: Faton Bislimi

Si Deputet i Kuvendit të Republikës, në vizitën e parë sot në mengjes isha tek z. Lutfi Haziri, Kryetar i Komunës së Gjilanit, të cilin e falemnderova për përkrahjen dhe bashkëpunimin që kem pasur bashkërisht si këshilltar për bashkëpunim rajonal fillimisht, si anëtar i Kuvendit Komunal, dhe së fundi si Shef i Kabinetit.

Unë do të vazhdoj angazhimin tim për kauzën tonë kombëtare në përgjithësi, dhe për Gjilanin e Anamoravën në veçanti! Do të jem në krah të Kryetarit Haziri për secilin projekt në të mirë të gjilanasëve, dhe do mundohem me gjithë potencialin tim të jem zë i dinjitetshëm për gjithë vendin si përfaqësues i popullit!

KOMENTE