DKRS-ja i dhuroi një palë dresa sportive Stacionit Policor në Kamenicë

(2LONLINE) – Drejtoria për Kulturë Rini e Sport (DKRS),  i dhuroi një palë dresa sportive Stacionit Policor në Kamenicë. Ato u ndanë zyrtarisht në Stacioni Policor të Kamenicës, e i pranoi përfaqësuesi i stacionit policor togeri Shukri Shillova.

“Ka vite që DKRS-ja ka bashkëpunim të ngusht me Stacionin Policor të Kamenicë, pasi një numër i madh i policëve janë sportistë të dalluar, dhe shpeshherë jemi bashkë organizator të ngjarjeve sportive në nivel komunal, dhe se ky bashkëpunim do të vazhdoj edhe në të ardhmën”.Përgjegjësi i Sektorit të Rinisë Faton Krasniqi. /2lonline/

KOMENTE