DKA merr vendim që fëmijëve nga Shqipëria t’u lejojë qasjen në arsim

DKA merr vendim që fëmijëve nga Shqipëria t’u lejojë qasjen në arsim

Pas ngjarjeve të fundit në Shqipëri dhe ardhjes së shumë familjeve nga Shqipëria në Kamenicë, Komuna mer vendim për mundësinë e qasjes në arsim të fëmijëve të ardhur nga Shqipëria.

“Të gjithë ata të cilët janë të interesuar mund të kontaktojnë me Visar Dërmakun, zyrtar për Arsim të Mesëm të Ulët në Drejtorinë Komunale të Arsimit (DKA). Poashtu Dërmaku do të merret në vazhdimësi me identifikimin e familjeve të ardhura nga Shqipëria në Komunën e Kamenicës, në veçanti me identifikimin e fëmijëve dhe sistemimin e tyre në arsim”, thuhet në njoftim.

Më poshtë e gjeni numrin kontaktues në të cilin mund të lajmroheni në çdo kohë:

044362879

Më poshtë gjeni linkun e njoftimit:
https://kk.rks-gov.net/…/inc/uploads/sites/17/2019/1…

KOMENTE