DKA dhe QPS vazhdojnë ligjëratat nëpër shkollat e Komunës së Vitisë

DKA dhe QPS vazhdojnë ligjëratat nëpër shkollat e Komunës së Vitisë

Në kuadër të fushatës 16 ditë aktivizim kundër dhunës ndaj gruas, Drejtoria Komunale e Arsimit, konkretisht Shqipe Rexhepi, psikologe pranë kësaj drejtorie dhe Heset Ukshini, zyrtar nga Qendra për Punë Sociale në Viti, kanë vazhduar të mbaj ligjërata vetëdijesimi me nxënës të komunës së Vitisë.

Përndryshe, fushata e 16 Ditëve të Aktivizmit është fushatë botërore që organizohet çdo vit. Ajo fillon me 25 Nëntor, e njohur si Dita Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Gruas dhe përfundon me 10 dhjetor,

KOMENTE