Dj PM dhe Dj Dagz pjesë e ‘Sunny Hill Festival’

Dj PM dhe Dj Dagz pjesë e ‘Sunny Hill Festival’

Festivali i madh ‘Sunny Hill Festival’ që do të mbahet me 2,3,4 gusht në Prishtinë, ka mbledhur artistë të ndryshëm vendorë e ndërkombëtar.

E së fundmi nga vetë faqja e Sunny Hill është konfirmuar se pjesë e festivalit do të jenë edhe Dj PM dhe Dj Dagz.

Kujtojmë që festivali do të mbahet në parkun e Gërmisë dhe pjesmarrës do të jenë edhe emra të njohur botëror si : Calvin Harris, Gashi, Miley Cyrus.

 

KOMENTE