Dizajne urbanistkie që ua lehtësojnë jetën njerëzve

Dizajne urbanistkie që ua lehtësojnë jetën njerëzve

Çdo ditë, njeriu kalon nëpër vende të ndryshme dhe përdor struktura dhe objekte që, megjithatë, mund të bëhen edhe më funksionale për të gjithë.

Kështu, në qytete të ndryshme, nuk ka mungesë të gjetjeve të dizajnit që shumë artistë kanë vënë në shërbim të komunitetit.

Idetë e thjeshta, por bërë me zgjuarsi shpesh ju bëjnë të doni të pyesni veten pse nuk janë zhvilluar më parë, ose përhapur kudo.

Mrekullohuni t’i zbuloni ato në fotot më poshtë:

KOMENTE