Dita e pavarësisë është reflektim i përpjekjeve dhe sakrificës së shumë gjeneratave

Dita e pavarësisë është reflektim i përpjekjeve dhe sakrificës së shumë gjeneratave

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi ka shkruar në profilin e tij se Dita e Pavarësisë është reflektim i përpjekjeve dhe sakrificës së shumë gjeneratave, të cilët dhanë gjithçka për të qenë të lirë dhe të pavarur.

Postimi i plotë:

Dita e pavarësisë është reflektim i përpjekjeve dhe sakrificës së shumë gjeneratave, të cilët dhanë gjithçka për të qenë të lirë dhe të pavarur. Nder dhe respekt të përjetshëm për të gjithë të rënët dhe ata që kontribuuan nëpër vite për këtë ditë!
HTH

KOMENTE