Diskutohet për kornizën afatmesme dhe për mbështetjen nga TAIEX

Diskutohet për kornizën afatmesme dhe për mbështetjen nga TAIEX

Këshilli i drejtorëve të komunës së Vitisë, ka mbajtur sot mbledhjen e rregullt, në të cilën u diskutua për një varg çështjesh të rëndësishme, ndër to edhe për Kornizën afatmesme buxhetore.

Gjithashtu, në këtë mbledhje u diskutua edhe rreth mbështetjes nga TAIEX për komunat, me prioritet rreth planit të investimeve ekonomike. /2LONLINE.com/

KOMENTE