Diskutohet edhe mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit për Barazi Gjinore

Diskutohet edhe mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit për Barazi Gjinore

Anëtaret e Komisionit për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione i Parlamentit të Kosovës, në përbërje Lirije Kajtazi, Teuta Haxhiu dhe Mexhide Mjaku, janë pritur sot në një takim nga kryetari i komunës së Vitisë Sokol Haliti.

Ai i ka njoftuar rreth aktiviteteve komunale, me theks të veçantë përkushtimin për mbështetjen e grupeve të grave dhe shoqatave e organizatave që veprojnë në komunën e Vitisë.

Njëra ndër temat që u diskutua në këtë takim, ishte edhe mbikëqyrja e zbatimit të Ligjit për Barazi Gjinore.

KOMENTE