Disa nga zotimet kryesore për Shëndetësinë dhe Mirëqenien Sociale

Disa nga zotimet kryesore për Shëndetësinë dhe Mirëqenien Sociale

Disa nga zotimet kryesore për Shëndetësinë dhe Mirëqenien Sociale.

#LeonorapërGjilanin

#PDK177

Zyra për Informim e PDK-së, Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE